Wednesday, November 11, 2009

Update Birthday

Salam Semua...





Hari ni genaplah usia daku 23 tahun... Alhamdulillah.... Bersyukur kerana masih diberikan peluang untuk menjalani hidup di dunia sementara nih..






HAPPY BIRTHDAY TO ME N MY TWIN..
Dlu mase aku budak, mak aku selau cerita, aku ni dlu kecik..(kan ade 2 org kt dalam perut..)Mak aku cakap berat aku masa lahir same ngan berat ngan susu dutch baby yg 2.5 kg je... Now dah same berat ngan selori susu kot. Mak aku sanggup plak berhenti kerje demi nak besarkan ank-anak... Maybe nak make sure anak-anak mendapat didikan yg sempurna..



Alamaakkk...Tak boleh update panjang-panjang... Aku nak study mase lunch time nih... Bosannye study..huaarrghh.... Bile la nak abis blajar nih... (Ade hati nak amik PHD after master ni)

7 comments:

  1. hepi besday Irah....semuga kekal bhgia hgga ke akhir hayat..aminnn

    ReplyDelete
  2. selamat ulangtahun cik irah, semoga kebahagiaan milik anda sepenuhnya......

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Sis Lin and cha....

    ReplyDelete
  4. Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan kamu...allah selamatkan kamu semua...Allah selamatkan kamu...Hepi belated besday...Kenapa tanya pasal pelamin plak???/ dah ada calon ker..? hehehehe...Pelamintu tak le penah design lagi buat masa ni....

    ReplyDelete
  5. salam... belated happy birthday buat irah :)Semoga ira dan kembar ira terus sejahtera dalam dakapan kasih NYA :)

    * kak e jarang bertenet... tu yang missed banyak benda di alam maya ;)

    ReplyDelete
  6. Fadzli amir,,, sy sje je tnye.. hahahha...calon xde lagi....

    ReplyDelete
  7. Kak E, mesti sbuk ngn kucing ni..hehehehhe

    ReplyDelete